Proiecte

Digitalizarea serviciilor sociale și medicale aflate în competenta Consiliului Județean Brașov

Proiectul este implementat de Consiliul Județean Brașov (CJBv) în parteneriat cu Direcția de Asistență socială și Protecția Copilului Brașov (DGASPC Brașov) și este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1, Axa Prioritară – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Obiectivul general al proiectului

Creșterea performanței administrației publice din județul Brașov în domeniul serviciilor medicale și sociale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office şi back-office.

CITESTE MAI MULT

________________________________________________________

Icoane și gânduri din povestea vieții Reginei Maria a Românie

„Icoane și gânduri din povestea vieții Reginei Maria a României” este un proiect conceput de conducerea unităţii tocmai pentru cei internaţi. Sunt 90 la număr în acest moment acolo, însă nu toţi se pot bucura de mişcare şi activităţi dinamice, întrucât sunt imobilizaţi la pat din cauza bolilor de care

 

suferă. Însă colegii lor de suferinţă, mai norocoşi din acest punct de vedere, le vor fi alături şi vor trăi emoţiile acestor activităţi împreună, într-un fel sau altul.

Acest proiect este organizat de UAMSPS, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie Brașov, Crucea Roșie Brașov şi Centrul Cultural Reduta, fiind finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), la aria tematică „Educație prin cultură”.

________________________________________________________

Oamenii şi istoria oraşului

Proiectul „Oamenii şi istoria oraşului” este despre poveşti. Oraşul spune poveşti despre oameni şi despre evoluția lui. În acest proiect oamenii vor spune poveşti despre ei şi oraş. Noi vom fi lângă ei şi îi vom ajuta să îşi spună poveştile.

Scopul proiectului vizează extinderea accesului la cultură a persoanelor asistate social și/sau cu afecțiuni pneumoftiziologice din județul Brașov

Mai multe detalii:  Oamenii şi istoria oraşului

parteneri

________________________________________________________

Speranţă prin cultură

Unitatea de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru, alături de partenerii Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, Asociația Culturală Museion și Asociația Colors, anunță începerea proiectului „Speranță prin cultură” – proiect finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

Mai multe detalii:  Speranţă prin cultură