S-a mai încheiat un proiect frumos

 

Astăzi s-a mai încheiat un proiect frumos. Azi s-a mai terminat un capitol pe care l-am trăit împreună. Proiectul “Oamenii și istoria orașului”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural National, și-a prezentat ultima filă.

 

02

Alături de partenerii noștri: Asociația Sinaptica București și Muzeul “Casa Mureșenilor” Brașov, am prezentat unul din rezultatele acestui proiect, broșura cu povești, din care au citit chiar unii dintre beneficiarii participanți la ateliere. Sunt povești despre viața lor, povești vesele și triste, pline de învățăminte, pe care le-au împărtășit publicului cu timiditate.

 

01

“Oamenii și istoria orașului” a fost un proiect scurt în timp, dar foarte încărcat emoțional. Pe perioada a 2 săptămâni, 30 de pacienți ai UAMSP Sânpetru, împărțiți în 2 grupe, au participat la 4 vizite la muzeu și la 2 ateliere de storytelling, îndrumați de doi lectori, doi muzeografi, psiholog și asistent social. În urma acestor experiențe comune, în care au depănat amintiri legate de orașul Brașov, s-a născut broșura cu 10 povești.

 

03


De-a lungul desfășurării proiectului am adunat și postat numeroase fotografii care sunt dovada implicării și bucuriei pe care ne-au arătat-o atât beneficiarii, cât și partenerii și colegii noștri. Le mulțumim tuturor!