Sesiune de diseminare

Unitatea de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru, alături de partenerii: Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, Asociația Culturală Museion Brașov și Asociația Colors Brașov, anunță încheierea proiectului „Speranță prin cultură – Program pilot de îmbunătățire a calității vieții prin cultură pentru persoanele asistate și/sau cu boli pneumoftiziologice” – proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Cu această ocazie, vă invităm să luați parte la Sesiunea de diseminare a proiectului ce va avea loc la sediul unității noastre din Sânpentru, în data de 13 septembrie 2013, începând cu ora 10.00.

La sesiune vor participa reprezentanții instituțiilor de profil alte județe (Alba, Buzău, Constanța, Dolj, Sibiu și Vaslui), Cosiliului Județean Brașov, Spitalului de Pneumoftiziologie Brașov, DGASPC Brașov, DSS Brașov, Primariei Sânpetru și UAMSP Sânpetru.

În cadrul sesiunii se va discuta despre modul în care s-a desfășurat proiectul, cele 5 ateliere cultural-educative, despre impactul proiectului asupra beneficiarilor, dar și despre metodele moderne de îmbunătățire a calității vieții beneficiarilor din unitățile de asistență socială.

Va așteptăm!